• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2019

11:46

(VIDEO) ZBOG SERGEJA SMO PLATILI VELIKU CENU! Inzagi besan na Milinković-Savića!

Fudbal

(VIDEO) ZBOG SERGEJA SMO PLATILI VELIKU CENU! Inzagi besan na Milinković-Savića!

Podeli vest

Trener Lacija Simone Inzagi rekao je da je glupost Sergeja Milinkovića-Savića presudno uticala da "nebeskoplavi" izgube od Kjeva

Srpski reprezentativac je u 34. minutu udario protivničkog igrača i zaradio direktan crveni karton, što se odrazilo na dalji tok meča, pa je fenjera Kijevo sa dva gola u drugom poluvremenu obezbedio senzacionalnu pobedu od 2:1 u Rimu.

(VIDEO) SERGEJEVA GLUPOST SKUPO KOŠTALA LACIO, MIHINA BOLONJA RAZBIJA! Milinković Savić "uništio" svoje, Mihajlović nadomak opstanka!

Komentarišući utakmicu u kojoj je pocrveneo i drugi prvotimac Lacija Luis Alberto, trener rimskog kluba Simonea Inzagi rekao je da je na tok meča presudno uticala naivna odluka Milinkovića-Savića.

(VIDEO) SERGEJ SE BAŠ NALJUTIO! Srbin KUNG-FU potezom zaradio DIREKTAN CRVENI karton!

Milinković je napravio veliku, naivnu grešku, koja je kompromitovala našu igru. Znali smo da neće biti lako, ali bez dileme, zbog te ogromne greške smo platili skupu cenu - rekao je Inzagi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija