• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2019

17:20

(VIDEO) NE PREDAJU SE "MILIONERI" TAKO LAKO! Rojsov ples po Frajburgu za nastavak trke sa Bajernom!

Fudbal

(VIDEO) NE PREDAJU SE "MILIONERI" TAKO LAKO! Rojsov ples po Frajburgu za nastavak trke sa Bajernom!

Podeli vest

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda savladali su Frajburg u 30. kolu Bundeslige sa 4:0 i održali korak za prvoplasiranim Bajernom iz Minehna

"Milioneri" su bez previše muke došli do nove pobede i tri boda koja su ih održala u borbi za titulu sa minhenskim Bajernom. Nije se Frajburg puno opirao te je lako položio oružje pred gostima iz Dortmunda.

(VIDEO) BAJERN SE KOCKAO SA TITULOM! Veljković pocrveneo u Minhenu, Šule sačuvao prvo mesto!

U 12. minutu Džejdon Sančo najavio je pobedu svog tima koja je potvrđena igrača utakmice Marka Rojsa u 54. minutu meča. Gosti su tako na četiri kola do kraja ponovo na "minus jedan" u odnosu na šampiona iz Minhena. Do kraja meča pogađao je Mario Gece u 79. dok je Pako Alkaser postavio konačan rezultat u 86. minutu.

Trka za titulom nastavlja se već sledećeg vikenda, a na "Signal Iduna park" stiže veliki rival, Šalke. Nema sumnje da nas čeka paklenih mesec dana u Nemačkoj.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!
Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!

U telima Lava P.S. (25) i njegove dve godine mlađe supruge Martine P.S. pronađeno je da su imali alkohola u organizmu. Iz zapisnika o hemijsko-toksikološkim analizama uzoraka koji su uzeti od njih dvoje, proizilazi da je kod oboje, pored alkohola, u organizmu pronađeno i prisustvo lekova protiv bolova, povišene telesne temperature i kašlja, kao i njihovih metavolita.

18.04.2024

09:20

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija