• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2019

12:56

VELIKAN ZOVE GRUJIĆA! Srbin na ceni, Liverpul traži 40 MILIONA EVRA!

Fudbal

VELIKAN ZOVE GRUJIĆA! Srbin na ceni, Liverpul traži 40 MILIONA EVRA!

Podeli vest

Fudbaler Liverpula na pozajmici u berlinskoj Herti, naš Marko Grujić, mogao bi ovog leta da promeni sredinu. Međutim, neće krenuti u Englesku kako je prvobitno planirano već put Španije

Srpski reprezentativac verovatno će napustiti redove nemačkog provligaša, iako su postojale šanse da ostane u Bundesligi. Grujiću je želja da igra Evropu, a kako tim iz Berlina neće uspeti da usigura mesto koje vodi "bar" u drugo po jačini evropsko takmičenje, Marko će uskoro početi da se pakuje.

FRKA U MADRIDU! Neposlušni Kosta odbio da trenira, rastanak vrlo blizu?!

Španski mediji prenose da bi Srbin mogao da zaobiđe povratak u Liverpul i krene put Atletiko Madrida koji traže zamenu za Rodrija, koji je na izlaznim vratima.

Čolo Simeone je bio impresioniram igrama reprezentativca Srbije, ali bi problem mogao da napravi klub sa "Enfilda" koji traži čak 40 miliona evra kako bi pustio vezistu. Videćemo kakav će biti odgovor "jorgandžija" i da li su spremi da idu toliko daleko.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija