• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2019

09:15

U JUNAJTEDOVOJ SVLAČIONICI SU SE GAĐALI GELOM! Poraz od Sitija je SIGURNO uzdrmao "crvene đavole"

Fudbal

U JUNAJTEDOVOJ SVLAČIONICI SU SE GAĐALI GELOM! Poraz od Sitija je SIGURNO uzdrmao "crvene đavole"

Podeli vest

Fudbaleri Mančester junajteda bili su toliko ljuti posle poraza od gradskog rivala Mančester sitija da su se međusobno gađali gelom u svlačionici, sarkastično je opisao nezainteresovanost prvotimaca "crvenih đavola" Roj Kin

Nekadašnji vezista Junajteda je poznat kao jedan od najvećih kritičara kluba sa "Old Traforda", a poraz od gradskog rivala poslužio mu je da ponovo pecne izabranike Ole Gunara Solskijera.

- Uh, Pol Pogba i igrači Junajteda bili su toliko ljutiti nakon utakmice da su se gađali gelom za kosu po svlačionici - poručio je u svom maniru Kin.

JUNAJTED JE JOŠ ZELEN! Siti preko najvećeg rivala grabi ka tituli, jednog čoveka će mrzeti CEO LIVERPUL!

Junajted je u sredu uveče izgubio od Sitija sa 2:0 i sebe prilično udaljio od mesta koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone.

Tim iz Mančestera je šesti i zaostaje tri boda za Čelsijem pa će u preostala tri kola pokušati da ne prosipa bodove i nada se kiksu nekog od glavnih konkurenata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija