• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2019

13:38

LJUDI, VIŠE VI ZNATE OD MENE! Grujić ostao zatečen na poruke prijatelja o transferu u Atletiko, pa otkrio šta želi!

Fudbal

LJUDI, VIŠE VI ZNATE OD MENE! Grujić ostao zatečen na poruke prijatelja o transferu u Atletiko, pa otkrio šta želi!

Podeli vest

Fudbaler Liverpula na pozajmici u Herti Marko Grujić rekao je da bio iznenađen kada je u medijima pročitao vest o tome da je za njega zainteresovan madridski Atletiko

Grujić je do kraja sezone na pozajmici u Herti kada će se javiti na prozivku u Liverpulu, ali u nadi da će se ubrzo vratiti u Berlin, jer mu je želja da i naredne sezone nosi dres nemačkog kluba.

U međuvremenu se javio i Atletiko, a Grujić navodi da su mu stizale brojne poruke u vezi sa interesovanjem "jorgandžija".

VELIKAN ZOVE GRUJIĆA! Srbin na ceni, Liverpul traži 40 MILIONA EVRA!

Ništa nisam čuo o tome, niko mi nije nagovestio. Pročitao sam vest na internetu i bio sam jako iznenađen. Posle toga mnogo ljudi mi je slalo poruke, i pitalo me šta se dešava. Ali ne mogu da odgovorim, kada ništa ne znam - poručio je Grujić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija