• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2019

23:54

(VIDEO) LEDI KRV U ŽILAMA! Polomio nogu igraču Radnika, fudbaleri se hvatali za glave od užasa!

Fudbal

(VIDEO) LEDI KRV U ŽILAMA! Polomio nogu igraču Radnika, fudbaleri se hvatali za glave od užasa!

Podeli vest

Meč Radnika i Dinama iz Vranja u Surdulici (1:1) ostao je senci teške povrede igrača domaćeg tima Lazara Kojića, koji je, prema prvim informacijama, polomio nogu

Na Kostića je na oko 15 metara od gola neoprezno startovao fudbaler Vranjanaca Sek Sidu i to sa obe noge. Momentalno je zaradio crveni karton, a Kojić je ostao da se previja od bolova na terenu.

Kada su videli povredu Kojića, njegovi saigrači su se hvatali za glave od užasa koji im je bio pred očima pa je bilo jasno da je teže povređen. I trener Dinama Dragan Antić bio je vrlo ljut zbog poteza svog fudbalera.

- Ne mogu da shvatim da jedan igrač onako može da ide! Žao mi je što je mali povređen. Kaznio bih ga maksimalnom kaznom iako je moj igrač. Svi kažu da nije namerno, da je proklizao preko lopte, ali ne možete da idete na dvadeset metara od gola protivnika na taj način. To mi nije pojmljivo! Ne opravdavam to i tražim da ga najstrože kazne koliko mogu. Žao mi je malog, žalim mu brz oporavak, šteta, polomiti nogu mladom igraču koji ima izvanrednu perspektivu... Ja mu se izvinjavam u moje ime i u ime Dinama - konstatovao je Antić posle utakmce.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija