• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2019

23:21

DA LI JE OVO MOGUĆE? Mesi umalo otišao iz Barse, pokojni trener ga šest dana pre smrti ubedio da ostane!

Fudbal

DA LI JE OVO MOGUĆE? Mesi umalo otišao iz Barse, pokojni trener ga šest dana pre smrti ubedio da ostane!

Podeli vest

Leo Mesi je 2014. godine umalo napustio Barselonu zbog silnih uvreda koje je dobio nakon što je Barselona izgubila od Reala u finalu Kupa kralja


Mesi je svom nekadašnjem treneru  Titu Vilanovi rekao da ozbiljno razmišlja o odlasku iz Blaugrane. Priču je pet godina posle smrti Tita otkrio njegov tadašnji pomoćnik  Đordi Roura.

- Šest dana pre nego što je Tito umro, Mesi ga je posetio i rekao mu da ozbiljno razmišlja o odlasku iz Barselone. Tito mu je na to rekao da je za njega najbolje da ostane u Barsi jer mu, s obzirom na njegov stil igranja, nijedan drugi klub i tim neće odgovarati kao njegovo prirodno okruženje - rekao je Roura za Radio Kanal Barselona.

Na sreću Katalonaca Mesi se predomislio.

- Posle tog sastanka Leo je promenio mišljenje i uvideo ono što do tada nije. Znamo to jer je, evo, i dalje tu, pet godina nakon što je došao da kaže Titu na samrtnoj postelji da odlazi - dodao je Roura.

TRANSFER BOMBA! Kutinjo ide u Čelsi ako FIFA uvaži žalbu!

(VIDEO) NE MORA BAŠ UVEK MESI DA POSTIŽE GOLOVE! Barselona slomila žilavi Sosijedad, dve pobede je dele od titule!

Vilanova je preminuo aprila 2014. godine, a Barsu je vodio do leta 2013. Tada je saznao da je maligni rak grla uznapredovao i odlučio je da ode iz Barselone i posveti se lečenju. Na kraju nije uspeo da pobedi bolest, ali je uspeo da ubedi Mesija da ostane u bordo-teget dresu. Argentinac je nakon toga, 2015. osvojio Ligu šampiona sa katalonskim klubom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija