• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2019

08:10

"U BEOGRADU MOŽE DA SE DROGIRA"! Otkriveno zašto Tadić nije prešao u Zvezdu!

Fudbal

"U BEOGRADU MOŽE DA SE DROGIRA"! Otkriveno zašto Tadić nije prešao u Zvezdu!

Podeli vest

Dušan Tadić je trenutno naš najbolji fudbaler! Igra sezonu iz snova, nosi Ajaks ove godine, a njegov otac Petar podsetio se ranog detinjstva svog naslednika. On je otkrio zašto tada golobradi klinac nije prešao u Crvenu zvezdu

Tadić je put ka zvezdama krenuo iz Vojvodine, a sada je jasno i zašto.

- Nosio je Mijatovićevu desetku iz Partizana dok je bio mali, ali je bio nadomak prelaska na Marakanu kada je na turniru na Paliću protiv Zvezde odigrao fantastično. Tada me je jedan od čelnika crveno-belih pitao da li Dušan može da pređe u Zvezdu - rekao je Petar Tadić za "Srpski telegraf".

SRPSKI FUDBALER NASTAVLJA DA POMERA GRANICE! Tadićeva sezona života!

On je nastavio u istom ritmu.

Ja mu odgovorim da ga mama još pokriva kad spava, jedino kad završi osmi razred. Posle me Džajić primio... Vratio sam se kući i kažem ženi da Dušan ide u Zvezdu, a ona će: Šta će u Beogradu, tamo može da se drogira, nemamo kontrolu, bolje da ide u Vojvodinu, u Novom Sadu su mu sestre - objasnio je Tadić senior.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 4 godine

Ovako bi reagovao svaki normalan roditelj.Dete je na prvom mestu.Nikakve pare ne mogu da nadomeste ne daj Boze ,pogresan put i tugu u ostatku zivota.Pisem za sve sfere detinstva. Pogledajmo nesretnike maloletne sa dobrim talentom npr.pevanje.Pevaj sine / ceri .Tezgari po svadbama,krstenjima,rodjendanima itd.Strasno i tuzno u nekim primerima.Obuku decu kao odrasle.I napakuju im 10godina starosti.Sa sminkama ,frizurama itd. Roditelji cuvajte svoju decu ! Oni su najvece blago ovoga Sveta.Bravo za porodicu Tadic.Tako se cuva i birine o detetu.A i po njemu u intervjuima po razgovoru,se vidi da je OK covek.Pa Vojvodjanin ,ne moze da bude los covek.

Mirko

pre 4 godine

Sto zlatnih zvezdica za Tadicevu mamu. Ispravna odluka. Poslednji primer je smrt Igora Pervica, sina Lidije Pilipenko. Sin "velikih roditelja", scerdao zivot u drogiranje i umro u 52 godini zivota. Celi zivot se drogirao. "Nije imao mesta da se ubode", je stvarno stravicno za coveka od intelektualnog i umetnickog potecijala . U Titovo doba nije bilo toga ni blizu...

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija