• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2019

14:46

MURINJO POTPUNO ISKRENO! "Igrači misle da sam đubre"!

Fudbal

MURINJO POTPUNO ISKRENO! "Igrači misle da sam đubre"!

Podeli vest

Žoze Murinjo je veliki trener... "Specijalni" ima svoje metode da motiviše igrače, ali i izvuče ono najbolje iz njih. Portuglac je otkrio zašto mnogi fudbaleri misle da je "đubre"

- Kada bi me fudbaleri sa kojima sam sarađivao opisali u jednoj reči to bi sigurno bilo "đubre". Pa zašto onda sarađuju sa mnom? Zbog pobeda. Zapravo, ja ih odmah na početku otvoreno pitam: "Želite li da budete pobednici?" I, ako je odgovor pozitivan tek tada imamo o čemu da pričamo - objasnio je Murinjo.

PRLJAVI TRIKOVI! Evo čime se sve Pogba služi kako bi napustio Junajted!

On još uvek nema posao, u prethodnom periodu bio je na meti nekoliko klubova ali do saradnje nije došlo. Murinjo ima impresivnu biografiju, ali nije ga lako platiti, a mnogi razmišljaju i o krahu koji je doživeo u Junajtedu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija