• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2019

18:02

(VIDEO) KARDIFE, IDEŠ I TI SA NAMA U ČEMPIONŠIP! Fulam vezao treću pobedu i udaljio Velšane od opstanka!

Fudbal

(VIDEO) KARDIFE, IDEŠ I TI SA NAMA U ČEMPIONŠIP! Fulam vezao treću pobedu i udaljio Velšane od opstanka!

Podeli vest

Fudbaleri Fulama ostvarili su još jednu, treću vezanu, pobedu u Premijer ligi nakon što su i zvanično ispali u niži rang. Ekipa našeg Aleksandra Mitrovića savladala je Kardif sa 1:0 i tako dovela velški klub na ivicu ambisa

Kada se ispada, neka se to bar uradi časno. Očigledno da je to slogan ekipe Fulama koja je nakon i zvanične eliminacije iz najjačeg ranga takmičenja ostvarila treću uzastopnu pobedu. 

"PEVCI" SEBI ZAGORČALI ŽIVOT! Anotnio srušio Totenhem, sve je otvoreno u Premijer ligi!

Nakon Evertona i Burnmauta, "kotidžersi" su ponovo pokazali da se još uvek za nešto pitaju u Premijer ligi. Ekipa Skota Parkera možda je i odredila poslednjeg povratnika u Čempionšip jer je Kardifu trijumf bio preko potreban. 

Holanđanin Rajan Babel je u 79. minutu postavio konačan rezultat meča, a Brajtonu doneo šansu da pobedom nad Njukaslom (18.30) dođe do opstanka u eliti.

MURINJO POTPUNO ISKRENO! "Igrači misle da sam đubre"!

Što se tiče ostalih mečeva, radovali su se igrači Sautemptona, koji su zahvaljujući Kardifovom kiksnu, ali i bodu protiv Burnmauta (3:3) zvanično ostali deo Premijer lige. Vulverhempton je pobedio na gostovanju Votfordu (2:1), dok je najnezanimljvije bilo u okršaju Kristal Palasa našeg Luke Milivojevića i Evertona (0:0).

ENGLESKA 1 - 36. KOLO

Petak

Liverpul – Hadersfild  5:0 (2:0)
/Keita 1, Mane 23, 66, Salah 45, 83/

Subota

Totenhem - Vest Hem 0:1 (0:0)
/Antonio 67/

Fulam - Kardif 1:0 (0:0)
/Babel 78/

Kristal Palas - Everton 0:0

Sautempton - Bornmut 3:3 (1:2)
/Long 12, Vord Prouz 55, Target 67 - Gosling 20, Vilson 32, 86/

Votford - Vulverhempton 1:2 (0:1)
/Grej 49 - Himenez 41, Žota 77/
18.30: Brajton - Njukasl 

Nedelja

13.00: Lester - Arsenal 
15.05: Barnli - Mančester siti
17.30: Mančester Junajted - Čelsi 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija