• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2019

18:51

ŠTA ĆE BITI SA LALATOVIĆEM? Trener Radničkog otkrio gde bi voleo da radi naredne sezone!

Fudbal

ŠTA ĆE BITI SA LALATOVIĆEM? Trener Radničkog otkrio gde bi voleo da radi naredne sezone!

Podeli vest

Trener Radničkog iz Niša napravio je od kluba sa "Čaira" pravu senzaciju u srpskom fudbalu ove sezone. Ekipa Nenada Lalatovića nalazi se na drugom mestu Superlige Srbije, a do nedavno bila je na samo četiri boda zaostatka u odnosu na prvoplasiranu Crvenu zvezdu

Nekadašnji fudbaler crveno-belih vratio je je osmehe na lica navijačima Radničkog koji bi voleli i naredne sezone da ga vide na klupi svog voljenog kluba.

IZ REPREZENTACIJE NA KLUPU ZVEZDE! Ako Miha odbije crveno-beli se okreću selektoru!

– Ova sezona je rekordna, najuspešnija u istoriji Radničkog i za to su najviše zaslužni fudbaleri, ali i rukovodstvo, na čelu sa Ivicom Tončevim i v.d predsednikom Draganom Markovićem Markonijem, sportski direktor Marko Jovanović i svakako mi – treneri. Mora se pomenuti i pomoć koju je Radnički stalno imao od vernih navijača. Fakat je, međutim, da se može i više i bolje - kaže Lalatović.

Ugovor sa klubom iz Niša ističe mu na kraju ove sezone, šta dalje?

PARTIZAN ZA NJIH NEMA REŠENJE! Trio kao nerešiva derbi enigma!

Meni je fudbal i život i igra. Кo to ne nosi u sebi teško da može uspeti. Profesionalac sam i svugde dajem celoga sebe. Što se nastavka saradnje sa Radničkim tiče još nisam o tome razgovarao sa rukovodstvom. Do sada smo uvek lako pronalazili zajednički jezik. Uspeli smo u ovoj sezoni čak i više nego što je možda javnost očekivala. Zimus sam imao dobre ponude iz inostranstva, ali ostao sam u Srbiji i Radničkom da se ne bih na duže odvajao od dece i, svakako, da bismo svi zajedno na Čairu ostvarili planove. Ukoliko prvi čovek kluba Ivica Tončev i saradnici budu ponudili da ostanem najverovatnije ću ostati, što bih zaista voleo. Videćemo, još je rano o tome da se govori - dodaje trener Radničkog.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija