• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2019

22:37

(VIDEO) MA ŠTA SUTRA, PREKOSUTRA - SADA! Barselona overila 26. šampionsku titulu!

Fudbal

(VIDEO) MA ŠTA SUTRA, PREKOSUTRA - SADA! Barselona overila 26. šampionsku titulu!

Podeli vest

Fudbaleri Barselone i zvanično su osvojili 26. šampionsku titulu nakon pobede u 35. kolu španske La lige nad Levanteo od 1:0

Nije bilo pitanje ko, već kada. Igrači Barselone potrudili su se da pre okršaja sa Liverpulom u polufinalu Lige šampiona i zvanično obezbede titulu prvaka Španije i tako odbrane prošlogodišnji naslov prvaka države.

DA LI JE OVO MOGUĆE? Mesi umalo otišao iz Barse, pokojni trener ga šest dana pre smrti ubedio da ostane!

Pečat na sjajnu sezonu katalonskog kluba stavio je ko drugi nego Lionel Mesi sjajnim golom u 62. minutu meča protiv solidnog protivnika koji je pretio u nekoliko navrata.

Međutim, pobeda Barselone je i više nego zaslužena, a mogla je da bude i ubedljivija da su precizniji bili Arturo Vidal i Osman Dembele. Ekipa iz Katalonije osvojila je 26. titulu u istoriji kluba i tako nastavila trku za Realom koji ima čak 33 šampionska pehara.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija