• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2019

19:57 >> 19:47

(VIDEO) TOŠIĆ VODI PARTIZAN KA EVROPI! Crno-beli strepeli, ali slavili protiv Mladosti za povratak na četvrto mesto!

Fudbal

(VIDEO) TOŠIĆ VODI PARTIZAN KA EVROPI! Crno-beli strepeli, ali slavili protiv Mladosti za povratak na četvrto mesto!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Mladosti iz Lučana sa 2:1 u četvrtom kolu plej-ofa Superlige Srbije. Crno-beli su od gotovog napravili veresiju, ali su se trijumfom vratili na mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope

Ekipa Save Miloševića uspela je da dođe do jako bitnog trijumfa pred malobrojnom publikom u Humskoj. Kišni dan i praznik rada uticao je na jako slabu posetu na stadionu Partizana. Bilo je crno-belima jako bitno da dođu do pobede kako bi se vratili na četvrto mesto, koje garantuje mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope i uspeli su u tome.

U 11. minutu Zoran Tošić je odlično uposlio Rikarda Gomeša kome nije bilo tepko da dovede svoj tim u prednost. Bolji su bili domaći, ali nikako nisu uspevali da dođu do drugog gola koji se čekao sve do 59. kada se asistent kod prvog pogotka upisao u listu strelaca. Odlično je Nemanja Nikolić uposlio Tošića, a ovaj druplirao prednost.

Mogao je Gomeš da reši svaku dilemu u 63. minutu, ali mu je golman Mladosti odbranio penal. Neizvesnost je doneo Svetozar Marković koji je nakon loše reakcije skrenuo loptu u sopstvenu mrežu, ali nije bilo većih uzbuđenja do kraja pa su crno-beli uspleli da upišu jako bitnu pobedu.

PARTIZAN - MLADOST 2:1 (1:0)

Rikardo Gomeš u 11. i Zoran Tošić u 59. minutu za Partizan - Marković (autogol) u 83. minutu za Mladost

Stadion: Stadion Partizana, Sudija: Zoran Široki

PARTIZAN: Stojković – N. R. Miletić, Marković, Ostojić (od 75. Valijente), Šehović – Zdjelar, Smiljanić - Tošić, Nikolić (od 70. Zakarić), Pantić (od 56. Ivanović) – Rikardo. 

MLADOST: Rosić – P. Jovanović, Milošević, Šatara, Leković – Andrić, Pešić – Pavlović (od 66. Odita), Radivojević (od 80. Markovski), Bojić – Bojović. 

 

Tok meča:

KRAJ MEČA!

90. minut - Igraće se još tri minuta sudijske nadoknade.

84. minut - GOOOOOL! Svetozar Marković nije dobro reagovao pa je šut Petra Bojića skrenuo u svoju mrežu! Eto neizvesnosti u Humskoj!

82. minut - Odlično dodavanje Tošića prema Ivanoviću, ali je šut ofanziva domaćih odbranio Rosić.

80. minut - Druga izmena u redovima ekipe iz Lučana. Ulazi Markovski umesto Radivojevića.

75. minut - Poslednja promena u Partizanu, umesto Ostojića u igri je Valijente.

70. minut - Umesto Nemanje Nikolića u igri je Goran Zakarić.

66. minut - Promena i kod gostiju. Umesto Pavlovića u igri je Odita.

63. minut - Promašaj Gomeša! Imao je priliku najbolji strelac Partizana da reši svaku dilemu na ovom meču, ali je golman Rosić pročitao njegovu nameru i zaustavio mu šut.

63. minut - PENAL ZA PARTIZAN! Srušen je Nikolić, a sudija Zoran Široki pokazuje na belu tačku.

59. minut - GOOOOOL! Zoran Tošić uvećava prednost. Odlična asistencija Nikolića za nekadašnjeg reprezentativca koji je lako savladao Rosića za 2:0!

56. minut - Prva promena u domaćem timu. Umesto Pantića u igri je Ivanović.

49. minut - Petom je Gomeš asistirao Tošiću, ali je ovaj pogodio samo spoljni deo mreže protivničkog gola.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Crno beli vode golom Rikarda Gomeša!

42. minut - Zakompikovao je Nikolić ispred gola Mladosti i tako upropastio dobru šansu za dupliranje prednosti.

34. minut - Dobra prilika za Nemanju Nikolića, ali je napadač domaćih izblokiran.

26. minut - Veliki promašaj Rikarda! Ponovo je Tošić proigrao napadača, a on iz iste situacije kao kod pogotka promašio čitav gol. Rezultat ostaje nepromenjen.

25. minut - Smirila se malo situacija na terenu. Crno-beli kontorišu utakmicu i pokušavaju da dođu do drugog gola, gosti čekaju priliku iz kontranapada, ali nikako ne dolaze u šansu.

13. minut - Pokušao je Saša Zdjelar da poveća prednost. Nije bio loš šut veziste crno-belih, ali je lopta otišla pored gola.

11. minut - GOOOOOOL! Vodi Partizan. Zoran Tošić ostavio je loptu Rikardu Gomešu, a ovome nije bilo teško da matira Rosića!

4. minut - Pripretili su i gosti. Vladimir Radivojević je šutirao, ali je njegov šut otišao daleko iznad gola.

3. minut - Prva prilika za crno-bele. Pokušao je Zoran Tošić, ali je njegov šut bio preslab.

1. minut - Utakmica je počela. Početni udarac izveli su igrači Partizana.

17.35 - Tokom ove sezone, dva kluba su se dva puta sastala i u oba navrata završeno je bez pobednika. U Beogradu bilo je 0:0, dok je u Lučanima rezultat glasio 1:1.

17.25 - Na klupi za rezervne igrače ostali su kod Partizana: Kljajić, Valijente, Đerlek, Ivanović, Ilić, N. G. Miletić, Zakarić. Dok su kod Mladosti na klupi sledeći igrači: Zečević, Markovski, Dimić, Sinđić, Odita, Ristić, L. Jovanović.

17.20 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije između Partizana i Mladosti. Ekipa crno-belih ima priliku da se pobedom na svom terenu protiv direktnog rivala vrati na mesto koje vodi u Evropu. Pratite dešavanja iz Beograda na informer.rs uživo.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija