• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2019

22:30

(VIDEO) HULIGANI PETARDAMA GAĐALI GOLMANA! Nesrećnik jedva spasio živu glavu i završio u bolnici!

Fudbal

(VIDEO) HULIGANI PETARDAMA GAĐALI GOLMANA! Nesrećnik jedva spasio živu glavu i završio u bolnici!

Podeli vest

Golman bolivijskog Strongesta Danijel Vaka prebačen je u bolnicu pošto su ga pristalice njegovog nekadašnjeg kluba Horhe Vilstermana zasule petardama


Navijači Vilstermana gađali su jednog golmana petardama, našao se pod pravom rafalnom paljbom. Srećom, nijedna ga nije pogodila, ali su eksplodirale neposredno pored njega.

Nesrećni golman se srušio na travu držeći se za glavu zbog bolova u glavi i ušima. Hitno je prebačen u bolnicu. Sve se dogodilo u nadoknadi vremena meča koji je Strongest dobio sa 2:1.

 

 

Policija je odmah uletela na tribinu s koje su doletele petarde i privela nekoliko navijača.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija