• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2019

10:50

LEKAR PRIČA JEDNO, MENADŽER DRUGO! Podeljena mišljenja o nastavku Kasiljasove karijere!

Fudbal

LEKAR PRIČA JEDNO, MENADŽER DRUGO! Podeljena mišljenja o nastavku Kasiljasove karijere!

Podeli vest

Poznati španski golman Iker Kasiljas uspešno je operisan nakon srčanog udara koji je u sredu ujutro doživeo na treningu Porta, životno nije ugrožen, ali se postavlja pitanje šta će biti sa njegovom karijerom

Kada bismo pitali struku, konkretno kardiologa Huana Antonija Koarbalana karijera 37-godišnjeg čuvara mreže je završena.

Iker neće biti u mogućnosti da se bavi profesionalnim sportom jer je doživio infarkt miokarda. Fudbal ne može da se igra sa ugrađenim stentom, za njega je karijera završena, ali će moći da vodi normalan život van terena - rekao je poznati španski kardiolog.

KRAJ KARIJERE ISKUSNOG GOLMANA! Kasiljas uspešno operisan, ali više neće stajati među stativama!

(FOTO) PRVE REČI KASILJASA NAKON SRČANOG UDARA! Evo šta je legendarni golman rekao posle operacije!

Kasiljas ima celu narednu sezonu ugovora sa Portom, pa je njegovom menadžeru Karlu Kutropiji sasvim logično bilo da mu klijent nastavi karijeru.

Iker je već onakav kakvog ga poznajemo. Šali se, srećan je, on je borac i zašto ne bi igrao ponovo? Ovo je važnije od Svetskog prvenstva i najveća pobeda njegovog života. Iker je imao životnu prekretnicu - rekao je golmanov aget.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija