• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2019

20:16

ČUKARIČKI NA PRAGU EVROPE! "Brđani" bolji od Proletera, Radnički zaribao na "Čairu"!

Fudbal

ČUKARIČKI NA PRAGU EVROPE! "Brđani" bolji od Proletera, Radnički zaribao na "Čairu"!

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog slavili su protiv novosadskog Proletera 3:0 i dva kola pre kraj šampionata napravili korak ka izlasku na evroscenu

Ekipa Sima Krunića je tako ostala u trci za treće mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope sa bodom više u odnosu na glavnog konkurenta Partizana.

Igrač utakmice bio je napadač Ognjen Mudrinski koji je golovima u 6. i 36. minutu otvorio vrata pobede timu sa Banovog brda, dok je konačan rezultat uspostavio mladi Stefan Šapić 11 minuta pre kraja meča.

Pre ovog kola Radnički iz Niša se nadao kiksu Zvezde i pobedi protiv Vojvodine ne bi li i dalje ostao u trci za titulu, ali na kraju se ništa od toga nije dogodilo.

Niplije su na "Čairu" odigrale samo 0:0 protiv novosadske Vojvodine i dva kola pre kraja se definitivno zakucali na mestu broj dva.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija