• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.05.2019

16:06

NE OPTEREĆUJE SE REKORDOM! Mudrinski otkrio o čemu razmišlja posle velikog ličnog uspeha!

Fudbal

NE OPTEREĆUJE SE REKORDOM! Mudrinski otkrio o čemu razmišlja posle velikog ličnog uspeha!

Podeli vest

Golgeter Čukaričkog Ognjen Mudrinski, koji je sa dva gola protiv Proletera postao najbolji strelac u istoriji Superlige Srbije, izjavio je da je srećan zbog rekorda, ali da želi još da uveća konto

Mudrinski je do sada igrajući za Vojvodinu, Jagodinu, Crvenu zvezdu, Spartak i Čukarički postigao 64 pogotka, dva više od Andrije Kaluđerovića.

ZVEZDI NE BIH MOGAO DA KAŽEM NE! Rekorder Superlige zagolicao maštu "delija", sledi li povratak na "Marakanu"?

- Zaista sam srećan zbog činjenice da sam postao rekorder, iako me to nije opterećivalo. Jednako mi je drago i zbog preostalih 15 golova u sezoni. Sada samo razmišljam o preostala dva kola, u kojima Čukarički želi da overi plasman u Evropu. Naravno, nadam se da ću protiv Mladosti i Vojvodine postići još koji pogodak- rekao je Mudrinski za klupski sajt.


On je do sada postigao 17 golova u sezoni, što mu je novi lični rekord.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17