• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2019

11:05

I TO SE DEŠAVA! Murinjo se poklonio Klopu!

Fudbal

I TO SE DEŠAVA! Murinjo se poklonio Klopu!

Podeli vest

Trofejni portugalski stručnjak Žoze Murinjo odao je priznanje kolegi Jirgenu Klopu na velikom preokretu fudbalera Liverpula protiv Barselone (4:0) za plasman u finale Lige šampiona u Madridu

Klopov tim uspeo je da nadoknadi tri gola minusa sa Nou Kampa i priredi jedan od najvećih preokreta u istoriji Lige šampiona, ali i drugu godinu izbori finale.

- Nisam očekivao ovakav preokret. Rekao sam da ništa nije nemoguće i ako postoji šansa za preokret onda je to "Enfild". Ako moram da kažem jedno ime za pobedu onda je to "Jirgen" - hvalio je Murinjo doskorašnjeg rivala u Premijer ligi, pre nego što je dobio prošlog decembra otkaz u Mančester junajtedu.

TUČE IH GDE STIGNE! Ovaj golman je najveća NOĆNA MORA za Mesija i moćnu Barselonu!

Osvajač "ušatog pehara" sa Portom i Interom smatra da je Klop zaslužio ovakav uspeh jer radi odličan posao sa "crvenima".

- Sve je do Klopa, tim je njegova reflekcija, nikad ne odustaje, ima borilački duh i svaki igrač tako razmišlja. Nije plakao ni kada su mu nedostajali bitni igrači, a neki bi to uradili. Sve je to Jirgenovog mentaliteta.

Murinjo priznaje da se ne bi kladio da će Liverpul eliminisati Barselonu.

- Ne bih stavio ni cent na Liverpul, ako bih se kladio, što ne radim. Na Enfildu su čuda moguća, i više od toga - zaključio je on.

Liverpul rivala u finalu dobija večeras posle revanša u Amsterdamu između Ajaksa i Totenhema (1:0).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija