• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2019

10:20

MURINJO ZNA ZAŠTO JE AJAKS ISPAO! Portugalac bez dlake na jeziku doliva ulje na vatru!

Fudbal

MURINJO ZNA ZAŠTO JE AJAKS ISPAO! Portugalac bez dlake na jeziku doliva ulje na vatru!

Podeli vest

Bajka je brutalno okončana, Ajaks je u petom minutu sudijske nadoknade vremena poražen od Totemnhema 3:2 i ostao bez finala Lige šampiona

Početkom drugog dela revanš utakmice imao je Ajaks ukupnih 3:0 protiv Totenhema, računajući i prvi meč. Bio je nadomak finala, ali Lukasu Mouri to je bio samo motiv više da pregazi "kopljanike". 

Žoze Murinjo, stručni komentator "beIN Sportsa", dao je svoj sud. Većina ekipa grčevito bi čuvalo 2:2 u poslednjih deset minuta, Ajaks je išao da postigne treći gol i to ga je skupo koštalo.

- Kako biste pobedili u najvećim mečevima, ponekad morate da idete protiv  vaše filozofije. Fudbal je sportska bitka i u bitkama ti je potrebna strategija. Da bi dobio utakmice, pogotovo one posebne, moraš nekad da činiš stvari koje nisu u skladu sa tvojom flizofijom. Ali Ajaks je drugo poluvreme igrao kao da mu je s druge strane Vitese u holandskoj ligi - kazao je Murinjo bez dlake na jeziku.

(VIDEO) OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! Hodl prošle godine imao SRČANI UDAR, sad jedva PREŽIVEO gol Moure!

(FOTO) OČAJNI TADIĆ PLAKAO, FUDBALER TOTENHEMA GA UZALUD TEŠIO! Srbin razočaran i ljut: Nismo ovo zaslužili!

Potom je Portugalac opleo po treneru Ajaksa Eriku ten Hagu. 

- Mi treneri imamo tri vrste utakmica: u jednima ne igramo uopšte, u drugima igramo jako loše, a u trećima igramo jako dobro. Ajaks je u drugom poluvremenu trebalo da ima trenera koji će igrati jako dobro, a on je igrao kao njegovi igrači. Ne baš jako dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija