• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2019

07:15

ČUDNA SUDBINA SRPSKOG FUDBALERA! Stavljali mu pištolj na čelo zbog promašenog penala, a sada je ostvario transfer karijere!

Fudbal

ČUDNA SUDBINA SRPSKOG FUDBALERA! Stavljali mu pištolj na čelo zbog promašenog penala, a sada je ostvario transfer karijere!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Novog Pazara Žarko Udovičić, a trenutno član Zagleblja preživeo je pravu dramu dok je branio boje srpskog kluba. Međutim, situacija se u životu nekada tako brzo zaokrene, a našeg internacionalca odvela je do kluba koji se bori za duplu krunu u Poljskoj

Na utakmici Novi Pazar - Rad na kojima je uvek velika tenzija zbog navijača oba kluba, Udovičić je promašio penal što je izavalo bes kod pristalica Novog Pazara. Oni su posle utakmice ušli u svlačionicu da se obračunaju sa Udovičoćem, pa su trojica navijača tog kluba ga prislonili na zid, uz psvoke i uvrede, te su repetirali pištolj i prislonili mu na glavu.

(FOTO) ZVEZDA GLEDA KA BUGARSKOJ I POLJSKOJ! Evo zbog čeka će crveno-beli navijati protiv Ludogoreca i Legije!

- Mislim da je najbolje da zaboravimo na ceo incident. Dobro je što se sve završilo bez posledica i što niko nije nastradao. Verujem da bi svaki normalan čovek nakon dva dana razmišljanja postupio slično kao ja. Želim da raskinem ugovor sa Novim Pazarom što pre. Samo želim da dobijem papire i sporazumno napustim klub - rekao je tada Udovičić. 

Međutim, on je ove srede ostvario transfer karijere prešavši u Lehiju koja se bori za šampionsku titulu u Poljskoj, a već je osvojila Kup pa se nada duploj kruni. Stvari se nekada tako brzo okrenu.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija