• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2019

10:15

SVI SU KRIVI OSIM MESIJA! Ronaldo progovorio o Barseloni i nepoštovanju!

Fudbal

SVI SU KRIVI OSIM MESIJA! Ronaldo progovorio o Barseloni i nepoštovanju!

Podeli vest

Legendarni brazilski napadač Ronaldo posle eliminacije Barsleone iz Lige šampiona, kaže da javnost ne poštuje dovoljno Katalonce

Katalonski tim je eliminisan u polufinalu Lige šampiona od Liverpula (4:0) nakon što u revanšu na "Enfildu" nije uspeo da sačuva prednost od tri gola iz prve utakmice.

- Barselona ima odličan tim, a najbolji igrač na svetu je Mesi. Pre nekoliko dana sam čuo da kada Katalonci izgube, to je zbog Valverdea, Kutinja... ali ne i Mesija. A kada pobede, kažu da Barselona pobeđuje zahvaljujući Mesiju. To pokazuje nedostatak poštovanja prema svim drugim igračima i trenerskom osoblju - smatra Ronaldo. 

KOŠMARNO VEČE LIONELA MESIJA! Plakao u svlačionici, autobus sa igračima otišao bez njega, a onda napadnut na aerodomu!

Liverpul će se u finalu Lige šampiona sastati sa Totenhemom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija