• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2019

12:20

ARSENAL OZBILJNO OSLABLJEN U FINALU! Vezista ne može da igra protiv Čelsija ZBOG POLITIKE!

Fudbal

ARSENAL OZBILJNO OSLABLJEN U FINALU! Vezista ne može da igra protiv Čelsija ZBOG POLITIKE!

Podeli vest

Fudbaleri Arsenala plasirali su se u finale Lige Evrope posle jako ubedljivog dvomeča i pobeda (3:1, 4:2) nad Valensijom, ali će u borbi za trofej protiv gradskog rivala Čelsija igrati bez jednog od boljih igrača

Vezista londonskog kluba Henrik Mktarijan neće moći da pomogne svojim saigračima u borbi za dugo čekani trofej. Razlog njegovog odsustva je prilično bizaran. Nije u pitanju nikakva povreda niti bilo šta slično već - politika.

(VIDEO) JADNA ŽENA! Fudbaler napucao novinarku u glavu, od siline udarca se srušila na zemlju!

Naime, već neko vreme vladaju diplomatske tenzije između njegove domovine Jermenije i zemlje domaćina finalnog meča Azerbejdžana. U Engleskoj ne žele da rizikuju pa će Mktarijan ostati kod kuće za vreme velikog meča.

- Henrik ne može na ovo putovanje. Moj posao je fudbal i želim samo njime da se bavim - rekao je trener Arsenala pred meč sa Karabagom, koji je Jermenac propustio ove sezone u grupnoj fazi Lige Evrope iz istog razloga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija