• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2019

10:26

NA 90 MINUTA STAJE SVE! Ovo smo čekali cele godine: Sitiju jedna ruka na peharu, Liverpul se nada čudu!

Fudbal

NA 90 MINUTA STAJE SVE! Ovo smo čekali cele godine: Sitiju jedna ruka na peharu, Liverpul se nada čudu!

Podeli vest

Šampionska trka u Premijer ligi se završava! Danas će biti poznato da li će pehar ostati na "Etihadu" ili će Liverpul posle 29 sušnih godina postati prvak Engleske

Mančester siti ima bod više od "redsa" i gostuje ekipi Brajtona, dok će Liverpul u isto vreme na svom "Enfild roudu" dočekati Vulverhempton (oba meča od 16.00).

"Građani" će pobedom na stadionu "Apeks" odbraniti titulu, ali menadžer Pep Gvardiola ističe da neće biti lako doći do tri boda.

- Sve staje u tu poslednju utakmicu. Igrali smo protiv Brajtona u polufinalu FA kupa pre nekoliko nedelja i tada smo videli koliko je teško igrati protiv njih. Veoma su dobro organizovani u defanzivi, odlično se brane - kaže Gvardiola.

ENGLEZI POKORILI "STARI KONTINENT"! Prvi put četiri tima iz iste zemlje vode bitku u oba evropska finala!

Španski stručnjak ističe da će njegov tim od starta utakmice igrati ofanzivno.

- Bilo bi sjajno kada bismo postigli pogodak u ranoj fazi utakmice, to bi nam mnogo olakšalo posao. Idemo da napadnemo Brajton i uzmemo šampionsku titulu. Sve je u našim rukama - poručuje menadžer Sitija.

Iako je u Liverpulu drugačija situacija i ne zavisi sve od njih, na "Enfildu" nisu odustali od titule. Menadžer Jirgen Klop veruje da još ništa nije gotovo.

- Znam da ćemo teško doći do titule, ali fudbal je pokazao da ništa nije nemoguće. Mi smo to pokazali pre nekoliko dana u Ligi šampiona. Sada se sastajemo sa Vulverhemptonom, koji igra sjajno ove sezone, i to je veoma ambiciozan tim. Idemo na pobedu, a šta će biti u Brajtonu, to ne možemo da znamo unapred - ističe Klop.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija