• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2019

15:21

DRAMA HRVATSKOG FUDBALERA! Barsini ultrasi pokucali Rakitiću na vrata!

Fudbal

DRAMA HRVATSKOG FUDBALERA! Barsini ultrasi pokucali Rakitiću na vrata!

Podeli vest

Kako prenose španski mediji najvatreniji navijači Barselone "Boixos Nois" došli su pred vrata Ivanu Rakitiću nezadovoljni njegovim ponašanjem

Oni su hrvatskom reprezentativcu prigovarali posle katastrofe u Liverpulu i poraza od 4:0, kojim se Barsa oprostila od Lige šampiona.

On je dva slobodna dana iskoristio za posetu Sevilji i feštu "Feria de Abril" gde se nasmejan družio s Hoseom Marija del Nido Karaskom, sinom bivšeg predsednika kluba iz Andaluzje. Sporna fotografija pojavila se na Instagramu, navijači su pobesneli i napali komentarima  vezistu Barse.

Španci tvrde da je Rakitić društvu koje se pojavilo pred njegovom kućom objasnio da je u Sevilju išao iz porodičnih razloga, te da mu nije bila namera da nekoga uvredi. Istakao je i da je hteo da sve prođe nezapaženo, te da je odmah tražio da su uklone fotografije koje su podigle puno prašine.

HRVAT PAKUJE KOFERE! Rakitić ide u Italiju za 50 miliona evra!

SVI SU KRIVI OSIM MESIJA! Ronaldo progovorio o Barseloni i nepoštovanju!

U obranu fudbalera stao je i trener Ernesto Valverde. 

- Razgovarao sam s njim. On je vrhunski profesionalac. Išao je u Sevilju kako bi vreme proveo sa porodicom. Neko je hteo da se slika sa njim i to je to, nema smisla zbog toga sumnjati u njegov profesionalizam - poručio je Valverde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija