• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2019

15:55

(VIDEO) LUKA JOVIĆ I DALJE OČAJAN! Ne može da preboli poraz, o Realu ni reč da kaže!

Fudbal

(VIDEO) LUKA JOVIĆ I DALJE OČAJAN! Ne može da preboli poraz, o Realu ni reč da kaže!

Podeli vest

Ne može golgeter Ajntrahta Luka Jović još da proboli poraz od Čelsija i eliminaciju u polufinalu Lige Evrope

Tri dana posle jedanaesteraca na "Stamford Bridžu" priznaje da mu nije lako.

- Teško mi je, moram da priznam. Naravno da sam ponosan na svoju igru i golove, na našu igru i na to koliko i kako smo se borili, ali zauvek će da ostane žal zbog toga što smo ispali ovako. To je fudbal - kazao je za Maxbetsport Luka Jović.

Jovićev gol u Londonu je obeležila jedna zanimljiva scena. Pre gola, dok je 21-godišnji napadač primao loptu, znatno pre nego što je uopšte uputio šut, Ante Rebić je podigao ruke i počeo da proslavlja pogodak. 

Mnogo mi je drago što imaju toliko poverenje u mene, jer to znači da radim nešto dobro. Pogotovo što dolazi od njih, jer to su ipak veliki profesionalci i svakako mi prija to priznanje sa njihove strane. Čestitao mi je na pogotku i smejali smo se forama koje postavljaju na internetu, vezano za njegovu proslavu.

(VIDEO) ONO ŠTO NOVAC NE MOŽE KUPITI! Možda nisu prošli u finale, ali za navijače Ajntrahta ovi momci su heroji!

(HIT FOTO) REBIĆ BAŠ IMA POVERENJA U JOVIĆA! Hrvat se radovao i pre nego što je Srbin pogodio protiv Čelsija!

Moraju brzo da prebole poraz, jer "frankfurtski orlovi" u preostala dva kola Bundeslige moraju da osvoje šest bodova ukoliko žele da sačuvaju četvrtu poziciju i mestom koje vodi u Ligu šampiona.

- Jeste težak kraj sezone, poslednjih nekoliko utakmica nije bilo baš kao što smo očekivali i želeli, ali idemo dalje. Potrudićemo se da završimo na četvrtom mestu. Da izborimo plasman u Ligu šampiona, a posle tamo da se plasira i Crvena zvezda. Što da ne, bilo bi zanimljivo da žreb tamo spoji ta dva kluba u istoj grupi - poželeo je Jović.

Mediji danima prenose da je Jović dogovorio transfer u Real Madrid. Ali, srpski golgeter nije želeo o tome da priča.

- Zaista se ne bavim tim pitanjem, obratite se ljudima koji su zaduženi za to - poručio je Jović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija