• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2019

21:17

(VIDEO) SOSIJEDAD SE IGRAO SA MADRIĐANIMA! Sosijedad ponizio "kraljeviće", Barsa sigurna!

Fudbal

(VIDEO) SOSIJEDAD SE IGRAO SA MADRIĐANIMA! Sosijedad ponizio "kraljeviće", Barsa sigurna!

Podeli vest

Fudbaleri Real Sosijedada posramili su trofejnog imenjaka iz Madrida sa 3:1 u 37. kolu španske Primere, dok je Barselona bila sigurna na "Nou kampu" protiv Hetafea sa 2:0 i tako ih udaljila od Lige šampiona

Čitavo kolo u Španiji odigrano je ovog popodneva. Pitanje šampiona, ali i drugoplasiranog, odnosno trećeplasiranog odavno je rešeno, ali je bilo zanimljivo u borbi za Evropu, odnosno opstanak.

TEKTONSKI POREMEĆAJ! Jović dobija dva moćna saigrača: Real ruši sve rekorde!

"Kraljevići" su poraženi na gostovanju protiv Real Sosijedada sa 3:1 iako su golom Dijaza vodili u šestom minutu. Međutim, Merino, Zeldua i Bereneća pobrinuli su se da domaćin dođe do pobede, a uz to Vilijan je promašio jedanaesterac.

Barselona nije imala problema sa Hetafeom koji se bori za Ligu šampiona, ali je nakon poraza u Kataloniji četvrto mesto prepustio Valensiji (pobedili Alaveš na svom terenu sa 3:1). Golove za šampiona postigli su Vidal i Dakonam (autogol).

Fudbaleri Atletiko Madrida i Sevilje odigrali su nerešeno 1:1. Koke je doveo Atletiko u vodjstvo u 30. minutu, a izjednačenje i bod Sevilji doneo je Pablo Sarabija u 70. minutu.

Fudbaleri Valensije su upisali važnu pobedu, pošto su sa 3:1 bili bolji od Alavesa. Alavesa je poveo u 12. minutu preko Navara, ali je Valensija do kraja prvog poluvremena preokrenula rezultat golovima Solera u 29. minutu i Mine u 34. Pobedu Valensije potvrdio je Gameiro u 68. minutu.

Atletik Bilbao je istim rezultatom slavio na svom terenu protiv Selte koja će opstanak tražiti u poslednjem kolu. 

Fudbaleri Viljareala su na svom terenu pobedili Eibar sa 1:0, Betis je bio bolji od Ueske sa 2:1, a istim rezultatom je Levante slavio u gostima protiv Djirone i gotovo sigurno taj tim poslao u Segundu.

Espanjol je u gostima pobedio Leganes sa 2:0, dok je Valjadolid bio bolji od Rajo Valjekana sa 2:1.

PRIMERA - 37. KOLO

Bilbao - Selta 3:1 (3:0)
/Raul Garsija 16pen, 17, Vilijams 40 - Aspas 89pen/

Atletiko Madrid - Sevilja 1:1 (1:0)
/Koke 30 - Sarabija 70/

Barselona - Hetafe 2:0 (1:0)
/Vidal 39, Dakunam 89ag/

Betis - Ueska 2:1 (1:0)
/Hoakin 22, 90+9 - Anjor 55pen/

Leganes - Espanjol 0:2 (0:1)
/Borha Iglesijas 35, 71pen/

Rajo Valjekano - Valjadolid 1:2 (0:1)
/Medran 73 - Unal 6pen, Gvardiola 80/

Sosijedad - Real Madrid 3:1 (1:1)
/Merino 26, Zaldua 57, Barenečea 67 - Braim Dijaz 6/

Valensija - Alaves 3:1 (2:1)
/Soler 29, Mina 34, Gameiro 68 - Navaro 12/

Viljareal - Eibar 1:0 (0:0)
/Ekambi 59/

Đirona - Levante 1:2 (0:0)
/Stuani 60 - Morales 62, Bardi 86/

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija