• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2019

14:08

(VIDEO) SKANDAL U KIJEVU! Ukrajinci i ustaše zajedno skandirali "Ubij Srbina"!

Fudbal

(VIDEO) SKANDAL U KIJEVU! Ukrajinci i ustaše zajedno skandirali "Ubij Srbina"!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se snimak skandaloznog zajedničkog skandiranja navijača Dinama iz Kijeva i njihovih imenjaka iz Zagreba

Ultrasi klub iz Zagreba i Kijeva gaje prijateljske odnose. Hrvati su im nedavno bili u poseti,  a na Tviteru se pojavio snimak sramnog navijanja. 

Tribina je gromoglasnim pljeskom pozdravila navijače iz Zagreba, a onda je vođa navijača preko mikrofona pozvao celu tribinu da skandiraju: "Ubij, ubij, ubij Srbina".

- Obaveštavam vas da su došli momci iz Hrvatske, navijači Dinama iz Zagreba, da nas podrže da se suprotstavimo ovim ku*vama. Ako ne znate, oni su veoma bliski prijatelji Srba. Molim vas da me podržite, ponovite za mnom: Ubij Srbina!". 

 

 

Potom je čitava tribina počela da skandira, zapalile su baklje, svi su skakali, uzvikivali: "Ubij Srbina".

Dinamo iz Kijeva je remizirao u subotu sa Zorjom (1:1) i ostao usamljen na drugom mestu ukrajinskog šampionata, bez šansi za titulu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan lala

pre 4 godine

To nisu Ukrainci to su sinovi banderovaca , fasista, razni kriminalci i narkomani . Pravi Ukrainci su 9 maja u Kievu i celoj Ukraini pokazali da im je dosta fasisticke bande banderovske iz Kieva. Dobili su banderovci batine u Odesi tuka ih lokalna policija i narod , Harkovu , Zaporozju . Digao se narod protiv fasistickih tirana . Sredice ce se stanje i Ukraini . A sta drugo normalno ocekivati od ustaske bande iz Zagreba.Srbija u svemu napreduje i ispred je Hrvatske to tesko pogadja ustase u Zagrebu .

Nenad

pre 4 godine

... i docekati ih "dostojanstveno", ako im ikada padne na pamet da promole nos u Srbiju...

VLADO

pre 4 godine

Da vas nema Evropa bi bila jedinstvena. NE vi volite govna jesti sa rusima pa ce vam se to sve o glavu obiti kao istocnom bloku nekada.

Despot05

pre 4 godine

Pa i Hitlera su isto docekali u Zagrebu i u Kijevu.Braca se poznaju.

milovan

pre 4 godine

Pa hrvati i ukrainci su braca po fasizmu. Zajedno su ratovali na Staljingradu. Braca po nozu i zlocinima.

Marko Bosnjak

pre 4 godine

Ovi kad ne znaju sta bi napisali onda pisu USTASE hahah..a ono nema U od USTASA..a ni HRVATA..nego sve UKRAJINCI.-..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija