• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2019

15:41

(VIDEO) LUKA MILIVOJEVIĆ JE STENA! Srbin nije propustio ni sekund u Premijer ligi!

Fudbal

(VIDEO) LUKA MILIVOJEVIĆ JE STENA! Srbin nije propustio ni sekund u Premijer ligi!

Podeli vest

Luka Milivojević je mašina! Srpski as još jednom je dokazao zašto nosi kapitensku traku u Kristal Palasu

Milivojević je odigrao svaki sekund u takmičarskoj 2018/19. godini u Premijer ligi! Odigrao je svih 38 utakmica po 90 minuta, odnosno 3.420 minuta sezone koja je završena u nedelju.

Postigao je Srbin i 12 golova, od toga 11 iz penala. Sve to je bilo dovoljno, naravno uz pomoć saigrača, da Kristal Palas ima mirnu sezonu, koju je završio na 12. mestu tabele. Ali, nije to bilo dovoljno da Luka Milivojević obuče i dres Srbije.

Kada su igrači u polju u pitanju, samo još dvojica su takođe odigrala svaki minut: Konor Koudi iz Vulverhemptona i Ben Mi iz Barnlija.

(VIDEO) IPAK BEZ ČUDA, SITI ŠAMPION ENGLESKE! "Građani" pregazili Brajton, Liverpul 30 godina bez krune!

(VIDEO) MILIVOJEVIĆEVA STRELA SAMO NALJUTILA ŠAMPIONA! Lukin prelep pogodak ostao u senci Sterlingovog plesa!

Što se golmana tiče, sve mečeve do kraja odigrali su Alison Beker, David de Hea, Martin Dubravka, Nil Eteridž, Lukas Fabijanski, Ben Foster, Ederson, Džordan Pikford i Kasper Šmajhel.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija