• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2019

19:58

ROBEN BI SE RADOVAO GOLU PROTIV BAJERNA! Holanđanin surovo iskren u profesionalizmu!

Fudbal

ROBEN BI SE RADOVAO GOLU PROTIV BAJERNA! Holanđanin surovo iskren u profesionalizmu!

Podeli vest

Dugogodišnji fudbaler Bajerna iz Minhena Arjan Roben oprostiće se u nedelju od bavarskog kluba, ravno 10 godina od dolaska na "Alijanc Arenu", ali neće poneti previše emocija ako ga sudbina bude suprotstavila ovom klubu

Za razliku od većine profesionalnih fudbalera koji poštovanje prema bivšem klubu iskazuju odlukom da ne proslavljaju gol protiv njih, Roben tvrdi baš suprotno.

Ako budem prešao na leto u tim koji igra protiv Bajerna, neću imati problema s tim. Mislim da je glupost ne slaviti pogodak protiv tima za koji ste igrala. Dajete uvek maksimum za tim u kojem igrate, u suprotnom možete da kažete treneru da vas ostavi na klupi - iznenadio je Roben odgovorom na pitanje.

Roben je stigao u Bajern na leto 2009. godine iz Reala i za to vreme osvojio sedam i na pustu je da uzme i osmu titulu prvaka Nemačke uz po četiri Kupa i Superkupa ove zemlje i Ligu šampiona 2013. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija