• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2019

21:25

(VIDEO) PRAVDA JE MORALA DA BUDE ZADOVOLJENA! Ludnica u Amsterdamu, Tadićev šou za titulu Ajaksa i prvo mesto na listi strelaca!

Fudbal

(VIDEO) PRAVDA JE MORALA DA BUDE ZADOVOLJENA! Ludnica u Amsterdamu, Tadićev šou za titulu Ajaksa i prvo mesto na listi strelaca!

Podeli vest

Fudbaleri Ajaksa postali su prvaci Holandije nakon pobede nad De Grafšpom u poslednjem 34. kolu Eredizivije sa 4:1. Strelac dva gola bio je naš Dušan Tadić

Ekipa Erika Ten Haga stigla je do 34. titule u istoriji kluba. Međutim, ova će biti posebno upamćena. Holandski tim igrao je polufinale Lige šampiona, a praktično minut ga je delio do borbe za trofej. 

POTPUNI OBRT! Tadić otkrio gde želi da igra sledeće sezone!

Ipak, pravda je morala da bude zadovoljena pa su se "kopljanici" okitili titulom prvaka Holandije u sezoni u kojoj su obarali rekord za rekordom. Postigli su ukupnom 119 golova na 34 utakmica u Erediviziji. Tome je dodatno doprineo i naš Dušan Tadić koji je sa dva gola u poslednjem ligaškom meču stigao do 28. gola i stigao na prvo mesto liste strelaca zajedno sa napadačem PSV-a De Jongom.

Lase Šene doveo je goste u vođstvo da bi Jusug el Džebli brzo izjednačio. Stvari na svoje mesto postavio je Nikolas Tagljiafiko, a potvrda trijumfa stigla je preko Tadića.

Nema sumnje da će biti vatreno u Asterdamu ove večeri. Ako je neko zaslužio veliko slavlje, onda je to sigurno Ajaksa nakon sezone za pamćenje.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija