• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2019

17:05

I RADNIČKI KUKA NA ODLUKU TAKMIČARSKE KOMISIJE! Nišlije osule paljbu zbog otimanja domaćinstva finala!

Fudbal

I RADNIČKI KUKA NA ODLUKU TAKMIČARSKE KOMISIJE! Nišlije osule paljbu zbog otimanja domaćinstva finala!

Podeli vest

Bez obzira na to što se njihovi fudbaleri nisu plasirali u finale Kupa Srbije, rukovodstvo Radničkog iz Niša izrazilo je nezadovoljstvo odlukom da se domaćinstvo premesti sa "Čaira" na stadion "Rajko Mitić"

Kako se navodi u saopštenju koje je izdalo rukovodstvo niškog superligaša, FK Radnički, ali i grad Niš u celini pretrpeće veliku štetu zbog ovakve odluke Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Bez obzira na to što se nije plasirao u finale, koje je žarko želeo da igra pred svojom publikom FK Radnički smatra da je drastično oštećen ovom odlukom FSS, a veliku štetu trpeće i sportska javnost Niša, kao i ljubitelji fudbala iz ovog grada i okoline, koji bi sigurno ispunili stadion do poslednjeg mesta. Grad Niš godinama unazad veoma uspešno ogranizuje finalni turnir Kupa Radivoja Koraća u košarci, u kojem se najčešće za titulu bore upravo Partizan i Crvena Zvezda, tako da priča o bezbednosnom riziku jednostavno nema utemeljenje. Radnički je prethodnih meseci uložio dosta sredstava u pripremu stadiona "Čair" za finale Kupa Srbije, pa će zbog ovog poteza biti prinuđen da traži novčanu naknadu od Fudbalskog saveza Srbije - grme iz Radničkog.

PARTIZAN GRMI NA PROMENU DOMAĆINSTVA FINALA KUPA! U Humskoj ogorčeni zbog selidbe iz Niša u Beograd!

U daljem obrazloženju se navodi i da će Radnički kao nesuđeni domaćin finala trpeti velike posledice zbog odluke da se meč premesti u Beograd.

Radnički će biti uskraćen i za 10 procenata zarade od prodatih ulaznica za finalni meč, što je ozbiljan udarac za klupsku kasu ekipe kojoj je svaki dinar i više nego potreban u pripremama za novi nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Niš je decenijama unazad omiljena baza za mnoge reprezentativne selekcije naše zemlje, svaka utakmica visokog rizika u ovom gradu je besprekorno ogranizovana, a ovim potezom je po ko zna koji put omalovažen od onih koji misle da je Beograd centar sveta i da niko van njega u ovoj državi ne zaslužuje ništa  - stoji u zaključku.

NIŠTA OD NIŠA, finale Kupa Srbije se igra na "Marakani"!

Podsetimo, još početkom sezone odlučeno je da Niš bude domaćin finala Kupa Srbije, ali je dva dana posle eliminacije Radničkog ova odluka preinačena pa će pobednik najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u našoj zemlji biti odlučen na stadionu "Rajko Mitić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17