• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2019

21:55

DA LI JE OVIM SERGEJ OTKLONIO SVE DILEME? Milinković-Savić najavio šta planira na leto!

Fudbal

DA LI JE OVIM SERGEJ OTKLONIO SVE DILEME? Milinković-Savić najavio šta planira na leto!

Podeli vest

Fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić izvesno će i naredne sezone nositi dres rimskog kluba sudeći prema najnovijoj izjavi koju je dao italijanskim medijima

Sergej je bio najzalužniji za osvajanje Kupa Italije pobedom u finalu protiv Atalante, ali je rekao da očekuje još trofeja u nebesko-plavom dresu rimskog kluba nagovestivši da neće menjati sredinu na leto.

- I dalje sam u neverici, nadam se da ćemo osvojiti još dosta toga. Želim da donesem mnoštvo trofeja za naše nebesko-plave navijače - rekao je bivši fudbaler Vojvodine za medije na Apeninskom poluostrvu.

Bez obzira na to što je okončana trofejem sezona na izmaku je daleko slabija za srpskog vezistu u odnosu na prethodnu gde je zavredeo pažnju najjačih evropskih klubova, ali je odlukom predsednika Klaudija Lotita ostao na "Olimpiku".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija