• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2019

08:36

MIHA DIGAO ITALIJANE NA NOGE, PA IH OHLADIO! Zvao me je Juve, ali...

Fudbal

MIHA DIGAO ITALIJANE NA NOGE, PA IH OHLADIO! Zvao me je Juve, ali...

Podeli vest

Sa Sinišom Mihajlovićem nikada nije dosadno! Ovoga puta rešio je da malo zabavi novinare u Italiji, i to pričom oko Juventusa

- Da, Juve me je kontaktirao... Pre pet godina. Naš posao znači i stalno dokazivanje, rad i usavršavanje, praćenje trendova, tako da sam i ja sada drugačiji trener nego što sam bio pre pet godina. Ja sam rođen spreman - rekao je Mihajlović.

(VIDEO) GOLČINA IZ SLOBODNJAKA! Sergej iskopirao Mihu pred njegovim očima, na kraju se svi RADOVALI!

Njegova Bolonja opstala je u ligi na neverovatan način.

- Niko, ili veoma mali broj ljudi je verovao da možemo da opstanemo u Seriji A. Ja sam bio jedan od njih. Video sam da ovaj tim ima kvalitet i karakter. Što je više vremena prolazilo, sve više sam u to bio ubeđen - zaključio je Miha.

Kako sada stvari stoje, Srbin je daleko od klupe crno-belih, a prvi kandidati da zamene Alegrija su Murinjo i Sari...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija