• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2019

10:15

NEVEROVATNE BROJKE! Kristijano će biti mnogo besan, Mesi ga prestigao u onom što najviše voli!

Fudbal

NEVEROVATNE BROJKE! Kristijano će biti mnogo besan, Mesi ga prestigao u onom što najviše voli!

Podeli vest

Kakvo je to rivalstvo... Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo kao da teraju jedan drugog da budu bolji na terenu. Argentinac je protiv Eibara postigao dva gola i na taj način uspeo je da prestigne asa Juventusa u jednom važnom parametru

Mesi je u La Ligi ove sezone na 34 meča postigao 36 golova, dok je ukupan učinak u sezoni 50 golova na 49 mečeva. Zbirno u karijeri, Leo je postigao 602 gola na 686 mečeva.

Kada je reč o Ronaldu on je ove sezone na 43 meča za Juventus postigao 28 golova, dok je 601 gol u karijeri postigao na 806 utakmica.

ON SE PITA ZA SVE! Ronaldo dovodi Murinja u Juventus!

Juve igra protiv Sampdorije u poslednjem kolu Serija A, tako da će Ronaldo imati priliku da popravi svoj učinak.

Sigurno je da će dati sve od sebe da ponovo prestigne Mesija. Jednostavno, takav je i nikako ne voli da Argentinac bude isped njega, a svi zanju koliko Ronaldu znače golovi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija