• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.05.2019

12:30

VREMENA PROMENA! Trener i sportski direktor napustili Voždovac!

Fudbal

VREMENA PROMENA! Trener i sportski direktor napustili Voždovac!

Podeli vest

Fudbalski klub Voždovac sporazumno je raskinuo saradnju sa sportskim direktorom Goranom Grkinićem i zahvalio se na saradnji treneru Draganu Aničiću

Kako se navodi u saopštenju beogradskog kluba, Upravni odbor je odluku doneo nakon jučerašnjeg zasedanja.

Grkinić je došao u Voždovac pre pet godina i u tom periodu "uradio je neizmerno mnogo i bio deo istorijskih rezultata kluba, takmičarskih i poslovnih", naveo je Voždovac.

Za vreme Grkinićevog mandata na čelu sportskog sektora klub je ostvario rekordne transfere, pa je tako jedan od najveći talenata srpskog fudbala Filip Stuparević postao član Votforda, Aleksandar Filipović prešao je u BATE Borisov, Dejan Georgijević u Ferencvaroš, a Saša Ivković u Maribor. 

Takođe, Adam Marušić danas je član Lacija, Marko Gajić i Marko Putinčanin igraju za ljubljansku Olimpiju, a golman Zoran Popović je član ovosezonske šampionske generacije Crvene zvezde.

ISKRENO DO KOSKE! Boško Janković otkrio zašto "nije smeo" da se vrati u Zvezdu!

Uprava Voždovca izrazila je zadovoljstvo što je sarađivala sa Grkinićem koji je, kako se navodi, učinio mnogo za klub.

- Sa dosadašnjim sportskim direktorom smo nakon prijateljskog razgovora dogovorili sporazumni prekid saradnje. Rukovodstvo kluba, na čelu sa Markom Zdravkovićem, najiskrenije zahvaljuje Goranu Grkiniću za trud i energiju koju je uložio zajedno sa nama u proteklih pet godina da klub postane ono što je danas - stabilan i respektabilan superligaški klub, koji može da se diči ostvarenim transferima i formiranjem mladih igrača - navodi se u saopštenju Voždovca.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija