• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

22.05.2019

14:25

(EKSKLUZIVNI VIDEO) LEGENDA REALA O JOVIĆEVOM TRANSFERU! Mijatović: Luka je spreman za Madrid!

Fudbal

(EKSKLUZIVNI VIDEO) LEGENDA REALA O JOVIĆEVOM TRANSFERU! Mijatović: Luka je spreman za Madrid!

Podeli vest

Voeo bih da Luka Jović dođe u Real Madrid, otkriva za Informer legendarni fudbaler i bivši sportski direktor "kraljevskog kluba" Predrag Mijatović

! Jović  je dobrim partijama u Ajntrahtu, gde je postigao 27 golova i imao sedam asistencija ove sezone, privukao pažnju velikih klubova, a među njima je i tim iz Madrida.

Mijatović veruje da bi se Jović dobro snašao u Španiji.

- Video sam u medijima da se pominje da će Jović preći u Real Madrid, ali ne znam ništa više od toga. Svakako da mi je drago da što više igrača sa ovog podneblja bude u tako velikim klubovima. Jović je imao sjajnu sezonu i  dosta klubova interesuje za njega, a među njima i Real Madrid. Naravno, ja bih voleo da on završi u Realu - kaže Mijatović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija