• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2019

17:11

BIĆE RATA ZBOG SRBINA! Bundesligaši u trci za Grujićem!

Fudbal

BIĆE RATA ZBOG SRBINA! Bundesligaši u trci za Grujićem!

Podeli vest

Sezona na pozajmici u Herti bila je pravi potez za srpskog reprezentativca Marka Grujića

Nije mali broj klubova koji se interesuju za Srbina. Ističe mu pozajmica iz Liverpula,Herta bi vrlo rado da je nastavi ili da ga otkupi, ali imaže konkurenciju. 

Grujićev ugovor sa Liverpulom traje do 2023. godine, a Liverpul ga neće prodati ispod 25.000.000 evra. To je mnogo za Hertu, ali i ostale zainteresovane klubove među kojima su Ajntraht iz Frankfurta, ali i Verder iz Bremena, pišu nemački mediji.

VELIKAN ZOVE GRUJIĆA! Srbin na ceni, Liverpul traži 40 MILIONA EVRA!

Klub sa severa Nemačke je zagrizao za Grujića, ali se kao Herta i Ajntraht nada pozajmici. Ono što bi njima moglo da ide u prilog je mladi nemački trener Florijan Kofelt kojeg Jirgen Klop izuzetno ceni. Posle smene Hertinog trenera Pala Dardaja i dolaska hrvatskog stručnjaka Antea Čovića, Klop više nije ubeđen da je Herta pravo mesto za dalji razvoj Grujića. Takođe, piše se i da Verder želi Grujića na dvogodišnju pozajmicu što dovoljno govori o planovima koje ima sa njim.

Srpski vezista se trenutno nalazi sa Hertom na turneji po Severnoj Americi posle koje sledi odmor, a onda i razgovor sa Jirgenom Klopom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59