• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2019

19:42

MESI PREKINUO ČETVOROGODIŠNJE ĆUTANJE! Argentinac se konačno pojavio na konferenciji: Još se oporavljam od Liverpula!

Fudbal

MESI PREKINUO ČETVOROGODIŠNJE ĆUTANJE! Argentinac se konačno pojavio na konferenciji: Još se oporavljam od Liverpula!

Podeli vest

Fudbaler Barselone Lionel Mesi pojavio se na konferenciji za novinare pred finale Kupa kralja protiv Valensije i prekinuo četvorogodišnje ćutanje u ovoj formi obraćanja medijima

Katalonski tim je rutinski stigao do nove titule prvaka Španije, protiv Valensije u subotu ima priliku da objedini dva domaća trofeja ove sezone, ali veliki žal ostaje za krahom protiv Liverpula u Ligi šampiona.

Poslebno je najbolji fudbaler Barselone govorio o porazu na "Enfildu", koji je njegov tim četvrtu sezonu za redom ostavio bez finala Lige šampiona.

- Još se oporavljam od Liverpula. Isključivi krivci za poraz na "Enfildu" smo mi igrači. To je apsolutno naša greška. Ono što se dogodilo nije smelo da nam se desi - rekao je Mesi na konferenciji za medije, pa nastavio:

- Naše razočarenje eliminacijom iz Lige šampiona je utoliko veće jer nam se sličan scenario dogodio u Rimu prošle sezone. Sada je teško pobeći, ali verujem da ćemo naredne sezone biti još jači - rekao je Mesi.

Za najboljeg igrača Argentine nema dileme da bi voleo i naredne sezone da sarađuje sa trenerom Ernestom Valverdeom.

- On ima izvrsnu poziciju u Barseloni i voleo bih da nastavim posao sa njim - naveo je Mesi, a zatim naveo šta misli o eventualnom dolasku Antoana Grizmana na "Kamp Nou".

- Ne razmišljam o tome - naveo je Mesi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija