• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2019

16:05

JA SAM GREŠIO, ALI JE MIHA TO SVE ISPRAVIO! Predsednik Bolonje otkrio Srbinom plan za sjajnu igru njegovog kluba!

Fudbal

JA SAM GREŠIO, ALI JE MIHA TO SVE ISPRAVIO! Predsednik Bolonje otkrio Srbinom plan za sjajnu igru njegovog kluba!

Podeli vest

Predsednik fudbalskog kluba Bolonja Džoi Saputo govorio je nakon velikog uspeha njegovog kluba o tome kako je rad našeg trenera Siniše Mihajlovića u potpunosti promenio mentalitet u ekipi

Predsednik je rekao kako se stvari u fudbalu jako brzo okrenu. Njegova ekipa bila je u zoni ispadanja, a nakon pobede nad Napolije došla je čak do 10. mesta na tabeli što je primer odličnog rada tokom proleća.

(VIDEO) DVA LITRA ŠAMPANJCA NA GLAVU! Mihajlović se krio u svlačionici, ali kada su ga igrači pronašli nastao je haos!

- Vidim ovo kao dve sezone u jednoj. Prvi deo je bio nešo što ne bih da prolazimo ponovo, dok je drugi bio fantastičan. Tačno je da se za vikend slavi, ali imamo ciljeve ispred sebe. Pre nedelju dana smo se borili za opstanak, a sada za deseto mesto, fudbal je neverovatan - rekao je prvi čovek Bolonje.

Predsednik priznaje da ne zna šta je Mihajlović uradio, ali mu se rezultat dopada.

TO SAMO MIHAJLOVIĆ MOŽE! Srbin objasnio kako je pokrenuo fudbalere Bolonje I NAPRAVIO REMEK-DELO!

- Nemam pojma kako je to izveo jer nisam u svlačionici, ali sam srećan što sam birao trenera koji može da vrati nešto pređašnje slave klubu - kaže Saputo i dodaje:

- Uvek sam pričao igračima da ne treba da se boje poraza i možda je u tome i bio problem jer su se više bojali poraza nego što su išli na pobedu. Mihajlović je promenio taj mentalitet i to je napravilo razliku - zaključio je prvi čovek italijanske ekipe.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija