• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2019

17:28

JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ BAJERNA! Stub odbrane Bavaraca posle osam godina napušta "Alijanc Arenu"

Fudbal

JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ BAJERNA! Stub odbrane Bavaraca posle osam godina napušta "Alijanc Arenu"

Podeli vest

Sastav Bajerna iz Minhena u mnogome će izgledati drugačije nego što je bio slučaj u nedavno završenoj sezoni, pošto je blizu odlaska iz kluba i godinama unazad nezamenljivi deo odbrane Džerom Boateng

Boateng je ceo meč finala Kupa protiv Red Bul Lajpciga proveo na klupi, što je bio jasan znak da Bajern nema nameru da sa njim produži ugovor koji ističe za dve godine.

Ovakav rasplet nagovestio je posle osvajanja kuple krune i predsednik Bajerna Uli Henes, koji je uputio prijateljski savet Boatengu da bi za njega bilo bolje da promeni sredinu.

Boateng je ove sezone sakupio 28 nastupa u svim takmičenjima za minhenski klub, ali očigledno je da je Niko Kovač posegao za nekim drugim rešenjima.

Reprezentativac Nemačke, poreklom iz Gane, nastupao je pre dolaska u Bajern za Mančester siti i Hamburg, a prvi profesionalni tim bila mu je berlinska Herta, čije je mlađe kategorije prošao.

Podsetimo, od Bajernovog dresa na kraju sezone oprostili su se Arjan Roben, Frank Riberi i Rafinja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija