• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2019

11:32

MIHA BIO NADOMAK JUVEA! Srbin "tukao" Anćelotija pa mu poklonio vino, De Rosija čeka u Bolonji!

Fudbal

MIHA BIO NADOMAK JUVEA! Srbin "tukao" Anćelotija pa mu poklonio vino, De Rosija čeka u Bolonji!

Podeli vest

Siniša Mihajlović je napravio sjajan posao sa Bolonjom, sa kojom je izborio opstanak u Seriji A

Bolonja bi  rado produžila saradnju sa Srbinom, ali Juventus traži novog trenera, a spekulisalo se da je zvao i Sinišu Mihajlovića.

- Niko me nije zvao iz Juventusa. Pričao sam samo sa predsednikom mog kluba o planovima za narednu sezonu. On je spreman da investira u tim koji ce se boriti za izlazak u Evropu. Narednih dana ćemo razgovarati više, o igračima, pojačanjima... Moj prioritet je Bolonja. Ako i dobijem neku drugu ponudu, prvo će o njoj biti obavešteni čelnici Bolonje - jasan je bio Mihajlović.

Pre pet godina Mihajlović je bio nadomak klupe Juventusa.

- Pregovarali smo, pa smo Nedved, Marota, Paratica i ja otišli u kuću kod Anjelija. Sve je bilo dogovoreno, jedini je bio problem što se nije znalo da li Konte definitivno ide ili ne. Sampdorija mi je dala vreme da odlučim, ali kako u narednih nedelju dana Konte još nije prelomio, produžio sam ugovor sa Sampom. Posle nekoliko nedelja Konte je otišao, a Juventus je uzeo Alegrija.

TO SAMO MIHAJLOVIĆ MOŽE! Srbin objasnio kako je pokrenuo fudbalere Bolonje I NAPRAVIO REMEK-DELO!

Veliku buru izazvao je odlazak Danijelea de Rosija iz Rome. Vojnik "vučice" se oprostio od kluba koji mu nije produžio ugovor.

- On je sjajan igrac, ali još više mi je drag kao covek, kao licnost. Fudbalere možete da volite ili ne, ali oko De Rosija nema diskusije. Ako želi da trenira, ja ću ga rado uzeti kod nas, to sam mu rekao još pre dve-tri godine.

Bolonja je u poslednjem kolu sezone pobedila Napoli (3:2) koji predvodi Karlo Anćeloti.

Poklonio sam mu tri kilograma tortelina i bocu vina. Znam da Karlo to ceni.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija