• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2019

11:56

(FOTO) NATAKAO PEHAR NA POLNI ORGAN! Golman Dinama šokirao Hrvate!

Fudbal

(FOTO) NATAKAO PEHAR NA POLNI ORGAN! Golman Dinama šokirao Hrvate!

Podeli vest

Fudbaleri Dinama pobedom u Koprivnici protiv Slavena Belupa (1:0) postali su prvaci Hrvatske

Šampionsku titulu su obezbedili šest kola pred kraj prvenstva,a  "modrima" je ovo 20. put u istoriji da osvoje trofej namenjen prvaku države.

Posle velikog uspeha usledila je proslava. Neki su otišli korak dalje, kao golman Danijel Zagorac. On se sa peharom fotografisao kao od majke rođen.

Pozirao je potpuno go, i samo je pehar stavio preko svog polnog organa i takvu fotografiju objavio je na profilu na Instagramu.

- Kad 32 godine odu u vetar, u glavi nastaje promaja - napisao je on u opisu slike, a ubrzo su usledili i uvredljivi komentari na njegov račun.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad 32 godine odu u vitar i u glavi nastane promaja...

A post shared by Danijel Zagorac (@danijel_zagorac_1) on May 26, 2019 at 1:15pm PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija