• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2019

15:05

IZBORIO EVROPU, A OSTAJE U SRBIJI! Krunić je posle Čukaričkog odabrao novi superligaški klub

Fudbal

IZBORIO EVROPU, A OSTAJE U SRBIJI! Krunić je posle Čukaričkog odabrao novi superligaški klub

Podeli vest

Doskorašnji trener Čukaričkog Simo Krunić mogao bi uskoro da preuzme novosadsku Vojvodinu budući da vodi intezivne pregovore u vezi sa prelaskom u redove ovog superligaša

Krunić je u debitantskoj sezoni izborio četvrto mesto sa Čukaričkim i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali mu uprkos tome neće biti ponuđen nastavak saradnje.

Spekulisalo se da bi osvajač Kupa Srbije sa Jagodinom iz 2013. godine mogao drugi put u karijeri da ode u inostranstvo, ali će po svemu sudeći nastaviti misiju u Superligi.

Vojvodina nije briljirala prošle sezone pod vođstvom Radovana Krivokapića. Plasman u plej-of je obezbeđen tek nakon pobede protiv Partizana u poslednjem kolu regularnog dela, pa su se na "Karađorđu" rešili sa promene.

Trenerska vrteška u prvim nedeljama posle završetka Superlige nije stala samo na Kruniću budući da je Radnik iz Surdule uprkos rutinski izborenom opstanku otpustio Milana Milanovića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija