• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Večernje novosti

28.05.2019

22:51

SUPERLIGA PREPUNA NAMEŠTENIH MEČEVA, DOKAZI IDU U UEFA! Bura ne prestaje, iz Vranja grme nakon ispadanja u niži rang!

Fudbal

SUPERLIGA PREPUNA NAMEŠTENIH MEČEVA, DOKAZI IDU U UEFA! Bura ne prestaje, iz Vranja grme nakon ispadanja u niži rang!

Podeli vest

Predsednik Dinama iz Vranja Dragan Recko Antić nikako da se pomiri sa ispadanjem njegovog tima u drugu ligu. Nakon što je najavio gašenje kluba, pa posle pokrenuo priču o pojačanjima sada je otišao korak dalje

Prvi čovek Vranjanaca ponovo je kao glavnog krivca okarakterisao predsednika Radničkog iz Niša Ivicu Tončeva, odnosno njegovu porodicu.

ZVEZDIN PROMAŠAJ HOĆE U ŠPANIJU! Stigao je među crveno-bele kao veliko pojačanje, a sada pakuje kofere!

- Stanislav Tončev, sin Novice Tončeva, trenutno je najveće zlo srpskog fudbala. Sunovrat Dinama iz Vranja je počeo onog dana kada je taj čovek uplatio za velike pare na kladionici tiket za meč Radnički Niš - Dinamo Vranje koji je završen 2:0 (1:0), a on čekao ogromnu isplatu na bar dva gola u prvom poluvremenu i najmanje tri na kraju. Pošto mu se "prognoza" nije ostvarila, počeo je da se sveti Dinamu i meni lično. Optužuju me iz te porodice da me boli što ostajem bez plate od 500.000 dinara, a svesni su da je moje trenersko znanje mnogo skuplje od toga. Više neću da ćutim. Mogu da mi prete i doživotnom suspenzijom iz fudbala, ali cela Srbija neka čuje makar od mene ono što cela fudbalska Srbija zna. Problem je što niko nema "onu stvar" da iznese sve u javnost. Porodica Tončev je uništila naš fudbal, a Stanislav Tončev je najveći kancer srpskog fudbala - tvrdi Antić za "Novosti" i nastavlja.

- Pozivam istražne organe FSS, ako imaju volje i pre svega hrabrosti, da istraže rezultate iz upravo završene Superlige. Tvrdim da je 20 ili 30 mečeva direktno namešteno, lažirano. Mi ćemo kao klub neke od snimaka i dokaza dostaviti direktno u UEFA, pa neka se ljudi iz te organizacije bave utvrđivanjem činjenica. Ja vam još jednom tvrdim da se fudbal u Srbiji igra samo da bi familija Tončev mogla na klađenju da uzima ogromne svote novca - dodaje Antić.

(VIDEO) ŠPANAC OTPAO, ALI JE ZVEZDA NAŠLA ŠTOPERA! Bivši igrač Rome stiže na "Marakanu"?

Izneo je prvi čovek Dinama i detalj iz svoje karijere od pre sedam godina:

- Bio sam kod predsednika Novice Tončeva trener Radnika iz Surdulice kada smo u jednom meču Srpske lige savladali rivala kod kuće 7:1, a na poluvremenu je bilo 4:0 za nas. Zvao me je u pauzi Tončev i naredio da pustimo goste da nas pobede, a već vodimo 4:0. Ja ga pitam kako da ih pustimo kad nemaju pojma i kada ih gazimo. Na kraju je bilo 7:1, a ja sam posle utakmice odmah dobio otkaz - seća se Antić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija