• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

29.05.2019

15:04

REAL SE NIJE NI PITAO! Evo kako je Modrić dobio novi ugovor i povišicu!

Fudbal

REAL SE NIJE NI PITAO! Evo kako je Modrić dobio novi ugovor i povišicu!

Podeli vest

Predsednik Real Madrida Florentino Perez rekao je za radio "Onda Cero" kako je s kapitanom fudbalske reprezentacije Hrvatske Lukom Modrićem automatski produžio ugovor za još jednu sezonu, odnosno do leta 2021. godine i da mu je povećao platu, jer je osvojio nagradu za najboljeg igrača sveta

- Modriću je produžen ugovor, ne znam baš tačno kada, kao posledica osvajanja "Zlatne lopte". Povećana mu je plata i moguće da će mu biti dodatno povećana iduće sezone. Svima koji osvoje "Zlatnu loptu" poveća se plata - rekao je Perez. 

Modriću je ugovor isticao u leto 2020. godine, a predsednik je rekao da zasad nisu imali u planu službeno predstaviti produženje ugovora. Klub je u februaru nezvanično objavio kako je Modriću ugovor produžen za godinu dana. Iduće sezone će Modrić biti najstariji fudbalera Real Madrida, sa pune 34 godine. 

FRKA U ŠPANIJI! Igrači pod istragom: Namešten meč Valjadolid - Valensija?


Perez je rekao kako najveću platu trenutno ima kapitan Serhio Ramos. On i njegov advokat prošle nedelje saopštili su predsedniku kluba kako je za njega stigla ponuda iz Kine, ali Perez je kazao da ne može slobodno otići. On je naveo da 32-godišnji odbrambeni igrač ugovorom vezan za klub i da je važan igrač u timu Zinedina Zidana.

- Kada neko želi otići pozovemo se na odštetnu klauzulu, kao što je prošlo leto bio slučaj s Modrićem - poručio je Perez. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija