• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2019

17:14

OSOBA SUMNJIVOG MORALA DA DOSTAVI DOKAZE! Ivan Petrić odgovorio na optužbe predsednika Dinama iz Vranja!

Fudbal

OSOBA SUMNJIVOG MORALA DA DOSTAVI DOKAZE! Ivan Petrić odgovorio na optužbe predsednika Dinama iz Vranja!

Podeli vest

Nakon što se u nekoliko navrata oglasio, predsedniku Dinama iz Vranja Draganu Antiću stigao je odgovor iz Fudbalskog saveza Srbije oko optužbi koje je upućivao

Prvi čovek Dinama napao je predsednika Radničkog iz Niša Ivicu Tončeva i njegovu porodicu optužujući ih za razne malvezacije. Nakon svega oglasio se i Ivan Petrić, čovek zadužen za integritet Fudbalskog saveza Srbije.

(VIDEO) ITALIJANI NAJAVLUJU BOMBU! Terzić se oglasio, Kolarov ovog leta stiže u Zvezdu?

- Imam obavezu da se obratim fudbalskoj javnosti zbog skandaloznih i netačnih izjava Dragana Antića, zlonamernih insinuacija kojima se narušava integritet elitnog takmičenja. Pogotovo sam iznenađen jer te optužbe dolaze od strane osobe veoma sumnjivog sportskog morala i kredibiliteta, osobe željne pažnje i medijskog senzacionalizma - počinje se u Petrićevom saopštenju i dodaje da je na nedavnom sastanku u Uefi odgovornima iz FSS rečeno da posvete najveću pažnju svakom narušavanju integriteta takmičenja, ali i da vode računa i da svaka optužba o neregularnostima ne mora po automatizmu da znači da je utakmica i nameštena.

Ipak, Antić nije pominjao jednu nameštenu utakmicu, već 20 ili 30 njih.

- Svaka informacija  mora proći analizu stručnih službi Fudbalskog saveza zaduženih za integritet takmičenja. Zbog svega navedenog, pozivam Dragana Antića, predsednika kluba koji je kažnjen zbog nečasnih radnji u fudbalu, da podnese nadležnim organima FSS sve dokaze koje ima o ’nameštenim utakmicama’. Za neprijavljivanje informacija kojima kaže da raspolaže, već podleže merama disciplinskih organa FSS, a podsećam ga da su te mere, odnedavno održane Skupštine FSS, još rigoroznije - rečeno je iz saveza.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17