• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2019

12:05

ČERUPANJE! Barsa uzima dva igrača Valensiji!

Fudbal

ČERUPANJE! Barsa uzima dva igrača Valensiji!

Podeli vest

Katalonski velikan Barselona, odmah nakon poraza od Valensije u finalu Kupa kralja, iz tog tima označio je kapitena Danija Pareha i napadača Rodriga Morena kao pojačanja na leto

Tandem "slepih miševa" mogao bi da krene putem Žeremija Matjea, Paka Alkasera i Andrea Gomeša koji su poslednjih godina prelazili sa Mestalje na Nou Kamp, piše lokalni Super Deporte.

Pareho ima izlaznu klauzulu na 50 miliona evra, a Rodrigo na 120 miliona i u Barseloni razmatraju da ih aktiviraju i potpišu ugovore sa dvojicom odličnih španskih fudbalera.

PSŽ SPREMA OSVETU BARSI! Ajaksov "ZLATNI DEČKO" od 85 miliona!

Trener Ernesto Valverde vidi Pareha kao idealnu alternativu Serhiju Busketsu u veznom redu, dok bi Rodrigo bio pravo pojačanje u napadu gde traži još jednog uz Lionela Mesija, Luisa Suareza i Usmana Dembelea.

Ukoliko se Katalonci odluče na takav potez, Valensija neće moći da spreči odlazak dvojice ključnih igrača zbog njihovih klauzula u ugovorima. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija