• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

31.05.2019

21:20

POKETINO OTKRIO DA LI ĆE KEJN IGRATI U FINALU LIGE ŠAMPIONA! Navijači Totenhema nisu previše oduševljeni odgovorom

Fudbal

POKETINO OTKRIO DA LI ĆE KEJN IGRATI U FINALU LIGE ŠAMPIONA! Navijači Totenhema nisu previše oduševljeni odgovorom

Podeli vest

Menadžer fudbalera Totenhema Maurisio Poketino rekao je da nastup napadača Harija Kejna u finalu Lige šampiona protiv Liverpula neizvestan, kao i da njegova ekipa zna kako da ispiše istoriju

Kako je naveo, priprema za meč protiv Liverpula je počela tek nakon što se završila sezona u Premijer ligi.

- Počeli smo da se pripremamo za finale posle Evertona, a ne posle Ajaksa, jer smo želeli da budemo sigurni da ćemo Premijer ligu završiti u prve četiri ekipe. Putovanje u Ligi šampiona je bilo neverovatno, bilo je potpuno novo, ali zajedno smo uživali. Mi se veoma dobro poznajemo i imamo ambiciju da pobedimo. Želimo da pišemo istoriju i znamo šta treba da uradimo - rekao je Poketino novinarima u Madridu i dodao:

- Atmosfera i koncentracija igrača su bili neverovatni i zaista je bilo zadovoljstvo voditi ih do ovde. Tako sam ponosan na ovu grupu igrača. Prihvatili su sve. Spremni smo da trčimo, da se takmičimo, da uživamo - dodao je Poketino.


Na pitanje novinara da li će Kejn biti u sastavu ekipe, Poketino je kazao da još ne zna.

- Imamo još jedan trening i posle njega ću više znati. Neće biti lako doneti odluku ko da bude u postavi. Sve se svodi na teren i 11 igrača koji izađu da se bore. Jako je teško odlučiti se za tih 11, jer svi zaslužuju šansu - rekao je Poketino.

On je dodao da Kejn od prvog meča četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester sitija nije igrao, kao i da će sigurno biti teško da odmah bude na vrhunskom nivou.

- Najbitnija stvar u finalnoj utakmici je biti spreman. U subotu će milioni gledati utakmicu, pa je samim tim i pritisak veći. Moraju biti slobodni, da uživaju u igri. Ključno će biti da ne razmišljaju od tom pritisku i ko ih gleda. Liverpul je sjajan tim, spremni su da se bore, ali verujem da će Totenhem biti bolji - rekao je on.

Poketino je imao samo reči hvale za menadžera Liverpula Jirgena Klopa.

- Čudo je da još uvek nije osvojio trofej na "Enfildu". On je sjajan trener, uvek je optimističan, nasmejan... Samo čovek nije imao sreće i divim se njegovom duhu - rekao je Poketino.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17