• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2019

16:46

KOMPANI U PROBLEMU! Ne može da se otarasi Vranješa, neće ga ni bivši klub!

Fudbal

KOMPANI U PROBLEMU! Ne može da se otarasi Vranješa, neće ga ni bivši klub!

Podeli vest

Ognjen Vranješ je veliki teret za Anderleht! Ne igra, ima veliku platu, a nema ni načina da napusti ovaj tim

Kompani će od sledeće sezone biti igrač trener ovog kluba, a prvi zadatak biće da otera Vranješa. Ipak, to ne ide tako lako.

NA PRAGU VELIKANA! Roma želi Mihu na klupi!

Šuškalo se da će se vratit u Atinu. Bio je u Grčkoj, ali... Anderleht je prihvatio da pusti Vranješa na pozajmicu, međutim AEK nije bio u mogućnosti da preuzme na sebe kompletnu platu iskusnog defanzivca, a ona nije mala - iznosi milion evra. 

Vranješ je poznat po skandalima, a u centru pažnje se nije našao zbog dobre igre, već zbog afere sa Jelenom Karleušom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija