• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2019

08:57

(VIDEO) NEJMAR SE JAVIO POSLE ŠOKANTNIH OPTUŽBI! Evo šta Brazilac kaže o silovanju!

Fudbal

(VIDEO) NEJMAR SE JAVIO POSLE ŠOKANTNIH OPTUŽBI! Evo šta Brazilac kaže o silovanju!

Podeli vest

Fudbaler francuskog šampiona PSŽ i reprezentativac Brazila Nejmar demantovao je optužbe za silovanje.

Istraga je pokrenuta nakon što je neimenovana žena u Sao Paolu prijavila 27-godišnjeg napadača za silovanje, koje se navodno dogodilo 15. maja u Parizu.

Ona tvrdi da je asa PSŽ-a upoznala na Instagramu i posle kraćeg dopisivanja Nejmar je ponudio da joj kupi avionsku kartu kako bi doputovala u Pariz. ESPN navodi da je devojka odsela u hotelu, kao i da je Nejmar oko osam sati uveče došao kod nje pijan.

Neimenovana žena je u prijavi napisala da je fudbaler PSŽ krenuo grubo na nju i potom je silovao, a kako je rekal u Brazil se vratila dva dana kasnije, kao i da se plašila da slučaj prijavi u drugoj zemlji.

SKANDAL U PARIZU! Nejmar optužen za silovanje, devojka iz staha ćutala, ali konačno progovorila o svemu!

Nedugo posle pomenutih optužbi na Instagramu se oglasio Nejmar, koji je u video poruci objavio i golivaše fotografije neimenovane devojke. 

- Zbog iznuđivanja moram da izložim svoj lični život javnosti i ono što se događa u mojoj porodici.  Optužen sam za silovanje. To je teška reč. To je vrlo loše i vrlo tužno, jer ko poznaje moj karakter i moj integritet, zna da ja nikada ne bih učinio tako nešto. Bila je to zamka i na kraju sam pao, ali neka ovo sada bude lekcija. Sada ću izneti sve, sve naše trenutke, koji su intimni, ali potrebno je sve razotkriti kako bi se dokazalo da se ništa nije dogodilo. Ono što se dogodilo tog dana bio je odnos između muškarca i žene u četiri zida, nešto što se događa svim parovima. Sutradan se ništa nije dogodilo, nastavili smo da razmenjujemo poruke -  rekao je Nejmar na Instagramu, a potom i pokazao te poruke i intimne fotografije koje je dobijao od pomenute devojke.

Javio se i Nejmarov otac koji je demantovao reči neimenovane devojke.

- Ovo je težak trenutak. Ako moramo da pokažemo prepisku sa tom devojkom to ćemo i uraditi - poručio je Nejmar Santos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3n310ta ?? ? neymarjr (@neymarjr) on Jun 1, 2019 at 7:44pm PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija